MÒDUL DESMUNTABLE ITINERANT

CONCURS

DEMANDA. Mòdul prefabricat de fàcil emmagatzematge, muntatge i desmuntatge dissenyat per donar una imatge genuïna a un recinte de gran flexibilitat on desenvolupar-hi dos usos principalment: espai expositiu per a mostres d’art contemporani i espai taller/aula per al desenvolupament d’activitats.

PROPOSTA. ETRA està concebut en 8 mòduls prefabricats (4 tipologies) formant un recinte de 45m². Els mòduls estan conformats per una estructura tubular amb tancaments de panells de fusta-ciment fixes i amb panells de policarbonat cel·lular extraïbles. El Mòdul 1 (el que conté al seu interior la resta de mòduls mentre estan emmagatzemats) permet el seu fàcil transport gràcies a les seves dimensions. L’agrupació dels mòduls de diferents mides -tant en alçada com en planta- enriqueixen l’espai interior permetent l’entrada de llum natural entre las dislocacions dels seus volums i generant així diferents tipus d’espais.


Música de Dave Brubeck Quartet “Take Five”