REFORMA HABITATGE ROSER

DEMANDA. Reforma interior d’un habitatge al barri del Poble Sec de Barcelona.

PROPOSTA. La reforma és de caràcter interior, amb una mínima afectació a la distribució, segons demanda del mateix client. L’estat de l’habitatge era desigual, amb acabats i materials deteriorats pel pas del temps o per manca de manteniment.

A efectes de distribució, la reforma consisteix a ampliar l’ala occidental de l’habitatge per formar una gran sala d’estar, reservant l’ala oposada per a les habitacions existents. S’ha reformat el servei higiènic principal i l’auxiliar aprofitant la renovació d’instal·lacions.

L’escala de la intervenció determina el criteri d’acabats, uniforme i de materials naturals, que es relacionen amb els acabats existents: principalment maó ceràmic per a les façanes i formigó vist per a l’estructura. S’escull un paviment de tova ceràmica amb acabat manual i un sistema de paraments verticals blancs o revestits amb fusta de Calabó.

 

labaula.eu_1501_1 labaula.eu_1501_2 labaula.eu_1501_3 labaula.eu_1501_4 labaula.eu_1501_5
labaula.eu_1501_6 labaula.eu_1501_7 labaula.eu_1501_8 labaula.eu_1501_9 labaula.eu_1501_10