XARXA

labaula arquitectes SCCLP és una cooperativa de treball associat que col·labora habitualment amb altres entitats de la xarxa de l’economia social. Com a empresa col·laborem en la difusió, consum i demanda de serveis d’altres cooperatives com una prioritat interna per promoure així el creixement d’aquest model associatiu, poc habitual en la tradició de l’exercici de l’arquitectura.

En un inici, vam gestar la societat com un model d’associació professional propi a partir els principis i marcs legals del cooperativisme, però articulada per al funcionament d’una societat professional. Tant la societat com els seus socis professionals estan habilitats pel col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC) per poder representar als nostres clients en tot el desenvolupament d’un projecte d’arquitectura, ja siguin institucions de caràcter privat o públic.

Som una societat compromesa amb defensa del model cooperatiu i formem part de la Federació de cooperatives de treball de Catalunya, de la xarxa d’economia solidària XES i del mapa de l’economia solidària Pam a Pam, entre d’altres que citem a continuació:

 

LA NOSTRA XARXA

  Federació de cooperatives de treball
La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya és una organització empresarial íntegrament dedicada a la creació, el creixement i la promoció de les més de 3.000 empreses cooperatives de treball que, dia a dia, enforteixen l’economia i la nostra societat en base a principis democràtics
  XES – Xarxa de d’Economia Solidària de Catalunya
La Xarxa d’Economia Solidària (XES) és una organització formada per més de 300 sòcies. Defensa un sistema econòmic respectuós amb les persones, el medi ambient i els territoris que funciona sota criteris democràtics, d’horitzontalitat, transparència, equitat i participació.
  Pam a pam
Mapa col·laboratiu que mostra iniciatives de consum responsable i d’economia solidària a Catalunya. És una iniciativa de SETEM i la XES
  Sostre Cívic
Cooperativa d’habitatge sense ànim de lucre que té com a objectiu oferir propostes i solucions que defensin un model d’accés a l’habitatge just i no especulatiu.
  Gestió integral
Assessoria laboral, fiscal i comptable que a través del seu equip humà elabora, edita, tramita, gestiona, així com subministra i difon informació per a empreses de diferents sectors.
  Caixa d’enginyers
Caixa d’Enginyers és una societat cooperativa d’estalvi i crèdit que desenvolupa un model de banca personal, comercial, institucional i d’empresa en el territori espanyol.
  Som energia. La Cooperativa d’Energia Verda
Som Energia és una cooperativa de consum d’energia verda sense ànim de lucre. Les nostres activitats principals són la comercialització i la producció d’energia d’origen renovable. Estem compromesos a impulsar un canvi del model energètic actual per assolir un model 100% renovable.
  Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell
Llibreria per a professionals d’arquitectura. Ofereix serveis de llibreria especialitzada, papereria tècnica, reprografia, servei d’informàtica i comunicacions, i botiga d’objectes de disseny.